1 min Devops

Hoe bouw je de beste omgeving voor applicaties?

Hoe bouw je de beste omgeving voor applicaties?

IT-systemen staan aan de basis van moderne enterprise organisaties. Werknemers en klanten kunnen vaak niet meer zonder bepaalde applicaties, terwijl ze ook ontzettend belangrijk zijn om je te onderscheiden van de concurrentie. Tegelijkertijd is de complexiteit gegroeid, doorat alles snel verandert en er met verschillende deployment scenario’s rekening gehouden moet worden. Het bouwen van een goede IT-omgeving is cruciaal en lastig geworden.

Om als organisatie relevant en innovatief te blijven, zal een goed functionerende, robuuste en productieve applicatieomgeving nodig zijn. Gebruikmaken van eigen datacenters en meerdere cloud kan hierbij helpen. Veel bedrijven zien inmiddels voordelen in deze hybride wereld, en dus kunnen we ook van elkaar leren.

Red Hat heeft zodoende een gids opgesteld voor het implementeren van een moderne IT-omgeving, welke enterprise architects en IT-leiders kunnen gebruiken. Door de gids te volgen moet er een omgeving ontstaan waar betrouwbaarheid, productiviteit en het vermogen om te veranderen centraal staan.

Benieuwd hoe? Download onderstaande gids.