2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Natuurlijk kunnen we 2017 niet afsluiten zonder winactie. Dit jaar hebben we gekozen voor een aantal hele mooie degelijke prijzen, die zowel privé als zakelijk inzetbaar zijn. Vandaag kan je een prachtige iiyama monitor winnen. Om precies te zijn de  iiyama XUB2792QSU-W1.

De iiyama XUB2792QSU-W1 is een prachtige 27 inch monitor met een WQHD-resolutie van 2560 x 1440 pixels. Met deze monitor heb je maar liefst 77 procent meer beeld- en werkruimte dan bij een standaard Full HD-monitor. Ook is deze monitor in staat om maar liefst 1,07 miljard kleuren weer te geven. Een goede upgrade van je kantoor setup dus.

De monitor beschikt verder over een IPS-paneel met Flicker free en blauw licht filter. De monitor kan naar wens ook verticaal worden gedraaid, om bijvoorbeeld hele lange Excel-sheets te bewerken. Ook zijn er speakers ingebouwd om bijvoorbeeld een presentatie te ondersteunen met geluid.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige monitor te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

[giveaway name=’iiyama 27inch dec17′]

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 19 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;