Beste bezoekers en leden,

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien is onze site header weer normaal. Geen (extra) nieuws of special over Vista vandaag. De Vista week is dan ook weer afgelopen.

Afgelopen week stond volledig in het teken van Windows Vista. Een deel van onze redactie heeft zich volledig ingezet om jullie een objectief en informatief beeld te geven van Windows Vista. Als ik kijk naar alle reacties die zijn gegeven de afgelopen week dan is het duidelijk te zien dat veel van jullie deze week special actief hebben gevolgd en we het een succes kunnen noemen.

Graag zou ik dan ook iedereen willen bedanken die eraan heeft meegewerkt, namelijk: Peter Sieders (Siederstylah), Bas Langenberg (-ko-), Pascal van Doorn (iCy^), Jochem de Goede (Donenzone), Sander Willems (compi) en natuurlijk Wouter Koning (King) voor de eindredactie.

Daarnaast wil ik natuurlijk alle bezoekers en leden bedanken die de Vista week hebben gevolgd. Indien je het niet allemaal hebt meegekregen vorige week dan kan ik je aanraden de overzichtpagina te bekijken.

Klik hier voor een overzicht van de Vista Week.

met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine