2min Analytics

Bezoek de Data Insights Conference in de Jaarbeurs

Bezoek de Data Insights Conference in de Jaarbeurs

Data is de sleutel tot succes in deze digitale toekomst. De vraag die veel organisaties zich stellen is: hoe verzamel ik mijn data en hoe kan ik die effectief inzetten en analyseren om mijn dienstverlening of producten te verbeteren? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de Data Insights Conference in de Jaarbeurs in Utrecht op dinsdag 22 juni 2022.

Of je nu ondernemer bent of werkzaam voor een publieke organisatie, voor iedereen valt er winst te behalen door de aanwezige data in kaart te brengen en te analyseren. Tijdens de Data Insights Conference hoor je onder meer van SLTN en de Gemeente Den Haag wat zij doen met data.

Om data effectief te kunnen gebruiken heb je in sommige organisaties een cultuurverandering nodig. Je gaat je bedrijfsprocessen aanpassen zodat je kan profiteren van de inzichten die je haalt uit data. Je moet de mensen binnen de organisatie ook mee krijgen. Hierover vertelt Kramp meer tijdens de Data Insight Conference.

Er komen ook nog andere bedrijven aan het woord. Zo is de Hema enige tijd geleden volledig overgegaan op data gedreven werken. Elke beslissing die bij de Hema wordt gemaakt is tegenwoordig gebaseerd op data. Hiervoor hebben ze al hun IT-systemen zo’n beetje moeten vervangen, maar niet zonder succes. De Hema is nu volledig data gedreven. Heineken komt vertellen hoe zij data gebruiken om hun merk nog beter te positioneren.

Als er binnen je organisatie de wil is om meer met data te gaan doen, maar je weet nog niet helemaal hoe, dan is de Data Insights Conference mogelijk interessant. Hier leer je van experts uit het veld hoe zij met data werken en bepaalde uitdagingen hebben opgelost.

Voor meer informatie, kijk op de Data Insights Conference website.