2min

Tags in dit artikel

,

Op woensdag 7 oktober organiseert Salesforce zijn grootste online event van dit jaar, Salesforce Live: Benelux. Tijdens deze online experience  is er de mogelijkheid om door te pakken met Salesforce Platform, te innoveren en functies en features in gebruik te nemen die Salesforce biedt, maar die je misschien zelf nog niet hebt kunnen uitzoeken of implementeren.

Zoals je mag verwachten is er dit jaar geen fysiek maar een virtueel event. Iedereen kan corona-proof deelnemen aan Salesforce Live: Benelux. Tijdens het event praat Salesforce je bij over de laatste productontwikkelingen en komen er klanten aan het woord als Picnic, Liberty Global en DPD.

Daarnaast kan je per industrie ook nog sessies bijwonen van klanten en ISV’s om te leren hoe zij middels Salesforce Platform hebben geïnnoveerd en zakelijke kansen hebben benut. Uiteindelijk leer je het meest van peers die te maken hebben met dezelfde uitdagingen. Soms liggen oplossingen eenvoudig voor de hand, of kan er met een paar simpele stappen een grote sprong voorwaarts worden gemaakt. Bijvoorbeeld in efficiëntie en snelheid, wat weer kan leiden tot betere klanttevredenheid.

1-op-1 sessies rondom Salesforce-producten

Wat het virtuele event van Salesforce uniek maakt ten opzichte van andere virtuele events, is dat ze goed nagedacht hebben over hoe ze uitdagingen en kansen effectief kunnen invullen. Een van de sterke punten van dit event is dat het mogelijk is om een 1-op-1 sessie bij te wonen met een Salesforce-expert, rondom een Salesforce-oplossing. Tijdens die sessie kan je al je vragen stellen die je hebt over het product, kan er een demo worden getoond en kunnen er tips worden gegeven hoe je bepaalde features het beste kan inzetten.

Dit is een goed moment om tijd vrij te maken en je te verdiepen in Salesforce-functionaliteiten die hoog op het wensenlijstje staan, maar nog niet in gebruik zijn genomen. Of dat nou is omdat het niet eenvoudig is of lijkt, of dat er moet worden uitgezocht hoe een functie het beste kan worden toegepast in een specifieke industrie of methodiek, of gewoon omdat je het nog niet helemaal snapt. Je kan in gesprek gaan met een Salesforce-expert en hem of haar alles vragen om het helemaal duidelijk te krijgen, zodat het wensenlijstje kan worden ingekort.

Salesforce Platform is inmiddels redelijk uitgebreid en steeds meer features kunnen zorgen voor meer efficiëntie en daarmee de werkdruk verlagen.

Deelnemen aan Salesforce Live: Benelux

Zorg dus dat je erbij bent en schrijf je in op de Salesforce eventpagina.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Salesforce Benelux.