1 min

Tags in dit artikel

,

Tot slot

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben, de ingreep lijkt op zich rigoureus maar dat valt reuze mee. De geluidskwaliteit blijft hetzelfde. Ik ben niet echt een audiofiel maar tijdens het testen bleef de kwaliteit nagenoeg het zelfde.

NB. Bij mij is het volume alleen veranderd bij het afspelen van muziek op de PSP, op de computer merkte ik niet zo veel verschil. Om het verschil echt duidelijk te merken kan je het beste eerst een oortje omsolderen en het dan uittesten en vergelijken met het andere ongemodificeerde oortje. Let er wel op dat sommige liedjes met stereo twee verschillende geluiden per oortje laten horen, dan wordt het testen een stuk moeilijker. Daarom is testen met klassieke nummers slimmer om te doen dan bijvoorbeeld met hardcore of trance.

Hou er wel rekening mee dat het langdurig blootstellen van je oren aan harde geluiden kan leiden tot gehoorbeschadiging. Techzine kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor onverantwoord gebruik van je oordopjes. Je hebt maar één paar oren, ga er verstandig mee om!

Table of contents