1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, de bal gaat weer rollen. Zo ook in het recentelijk verbouwde Philips Stadion waar PSV tijdens de eerste thuiswedstrijd een aantal nieuwe SMS initiatieven zal introduceren.
Op maandag 5 augustus, tijdens de jaarlijkse Open Dag kunnen bezoekers, middels SMS, chatten via de vier Alfresco videoschermen in het Philips Stadion. Op deze videoschermen zullen de leukste berichten continue over het scherm rollen. Daarnaast kunnen de bezoekers meedoen aan de PSV SMS Game. Hun kennis wordt op de proef gesteld en bezoekers met het goede antwoord maken kans op leuke prijzen. Een multiple-choice vraag moet middels SMS beantwoord worden, waarna de winnaars nog diezelfde dag bekendgemaakt zullen worden.

Een dag later, op 6 augustus, wanneer het Philips Stadion feestelijk heropend zal worden, ontvangen bezoekers allemaal een kraskaart waarmee men gratis PSV SMS berichten kan ontvangen van de officiële PSV SMS alert. Daarnaast hebben de bezoekers de mogelijkheid om een door Romario gesigneerde wedstrijdbal te winnen, door via SMS te stemmen op de Man of the Match. De tussenstand en de winnaar van de SMS Man of the Match competitie worden wederom op de grote videoschermen getoond.

Alle nieuwe SMS initiatieven worden mede mogelijk gemaakt door Golden Bytes uit Den Haag, de SMS-provider van PSV.