1 min Applications

Aanbieders in Nederland direct in beeld

Vandaag wordt de UrlGids gelanceerd. Met de komst van deze gerubriceerde gids zijn internetgebruikers eindelijk in staat om binnen een mum van tijd een beeld te krijgen van specifieke potentiële aanbieders in de omgeving.
Unieke krachtige zoekmogelijkheden èn zogenaamde ‘thumbnails’ van de gevonden sites van bedrijven en organisaties zorgen hiervoor. Met deze pictogrammen heeft UrlGids.nl als omvangrijke Nederlandse internetgids een primeur.

De UrlGids bevat meer dan 60.000 vermeldingen van potentiële aanbieders die ingedeeld zijn in 600 rubrieken. Het is daarmee meteen de grootste gerubriceerde gids met links naar bedrijvensites in Nederland.

Door het krachtige zoekmechanisme zijn de gezochte bedrijven snel en gemakkelijk te vinden. Een gebruiker kan niet alleen in en rond een woonplaats zoeken, maar ook binnen een rubriek op product of specialisme.

In de resultatenlijst geven de thumbnails in een oogopslag een eerste beeld van de gevonden bedrijvensites. Voor verdere oriëntatie en informatie over de bedrijven kan de gebruiker vervolgens direct ‘doorklikken’ naar een of meer van deze sites. Met UrlGids.nl is dit alles bij elkaar snel gedaan.