Internetaanbieder Wanadoo heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met t for telecom, de onafhankelijke winkelketen voor communicatieproducten. Sinds 9 september kan de consument in de winkels van t for telecom terecht voor uitgebreide en deskundige informatie over de verschillende internetabonnementen van Wanadoo. Daarnaast kan direct een abonnement worden afgesloten.

Iedere internetgebruiker heeft andere wensen met betrekking tot het gebruik van internet. Afgestemd op het internetgedrag biedt Wanadoo een breed portfolio van internetabonnementen. Bij de winkels van t for telecom krijgt de consument deskundig en persoonlijk advies over welk internetabonnement het beste bij hem of haar past. Op een internetzuil in de winkel van t for telecom kan de consument uitgebreide informatie vinden over internet en over de verschillende abonnementsvormen van Wanadoo.

"Door de deskundige adviezen die de medewerkers van t for telecom kunnen geven aan consumenten biedt deze samenwerking echt toegevoegde waarde voor de consument", zegt Irene Domburg, Chief Commercial Officer van Wanadoo. "Deze overeenkomst past in onze strategie om samenwerkings-verbanden te sluiten met sterke partners".

"De internetabonnementen en -diensten van Wanadoo sluiten goed aan op de wensen en eisen van onze klanten", zegt Chris Vedder, Commercieel directeur van t for telecom. "Wij zien internettoegang als een waardevolle aanvulling op ons huidige assortiment op het gebied van mobiele telecommunicatie. Onze samenwerking met Wanadoo onderstreept de trend dat internet en mobiele communicatie steeds dichter naar elkaar toe groeien".