2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Microsoft zal tijdens de komende HCC Dagen 2002, die van vrijdag 22 tot en met zondag 24 november in de Jaarbeurs te Utrecht plaatsvinden, met de nieuwste producten aanwezig zijn. Op de stand van Microsoft (hal 8, standnummer 8C024) worden recentelijk geïntroduceerde consumentenproducten gedemonstreerd en verkocht, waaronder PC-games, Encarta en hardware, en daarnaast ook Windows XP en Office XP. Als primeur voor Nederland toont Microsoft daar ook voor het eerst haar nieuwe Bluetooth-desktopoplossing.

Naast de verkoopbalie treft de bezoeker op de Microsoft stand een marktplein en het demonstratie Theater aan. Op het marktplein geven de Home and Entertainment Division, Product Services Support, de Developer Group en MSN acte de présence. Zo kunnen de bezoekers hier onder meer de nieuwe blauwe muizen en toetsenborden uitproberen. Ook kunnen ze dan meteen deelnemen aan Microsofts ‘Get Cool, Go North’ actie zie http://www.microsoft.nl/getcool , waarbij tijdens de HCC dagen extra prijzen zijn te winnen. Natuurlijk worden hier tevens alle recentelijk aangekondigde Microsoft-games gedemonstreerd, waaronder Age of Mythology (opvolger van het succesvolle Age of Empires), Combat Flight Simulator 3 en RalliSport Challenge. Geïnteresseerden kunnen daarnaast op verschillende PC’s de consumentenprogramma’s Encarta 2003 Winkler Prins Encyclopedie en Picture It! uitgebreid testen.

Microsoft Product Support Services (PSS) beantwoordt op het marktplein technische vragen van bezoekers en verstrekt hen desgewenst advies. MSN geeft voorlichting en informatie over de mogelijkheden van deze portal. Microsofts Developer Groep laat zien wat er allemaal kan met Visual Studio .NET. Ook kan de bezoeker zich hier uitgebreid laten informeren over ASP.NET Web Matrix Project, een tool waarmee hobbyisten en ontwikkelaars gemakkelijk dynamische websites en webservices kunnen bouwen. Deze tool komt voor aanvang van de HCC Dagen 2002 gratis beschikbaar op http://www.microsoft.nl/webmatrix en wordt tijdens de HCC Dagen ook op cd aangeboden.

In het Theater worden doorlopend demonstraties gegeven van een reeks producten en diensten, zoals Windows XP, Office XP, het PC spel Age of Mythology en MSN. Deze demonstraties zijn voor iedereen toegankelijk.

Meer informatie over de HCC Dagen 2002 is te vinden op de website van de HCC Dagen: http://www.hccdagen.nl