min

Tags in dit artikel

, , ,

Met Breedband Light richt Freeler zich voornamelijk op internetters die nog internetten via een analoge telefoonlijn en via de telefoonrekening betalen voor de gegenereerde internettikken. Deze groep is vooral op zoek naar voorspelbaarheid van de internetkosten en meer snelheid. Freeler Breedband speelt in op beide wensen: een verbinding die (met 256kbit/sec) ruim vier maal sneller is dan een analoge inbelverbinding, voor een uiterst scherp vast maandbedrag.

De introductie van Breedband Light brengt het aantal Freeler Breedband ADSL abonnementen op drie stuks. De eerder geïntroduceerde Breedbandvarianten zijn Breedband Family (512 kbit/sec) en Breedband Extra (1024kbit/sec). Het aanbieden van een derde Breedbandvariant sluit aan op de strategie van Freeler om voor ieder deelsegment binnen de even bonte als brede doelgroep internetters een passend abonnement aan te bieden. Freeler geeft het snelst groeiende ADSL segment een extra impuls door Freeler Breedband Light 12 maanden lang aan te bieden voor de actieprijs van €27,95 per maand. Een korting van 20% op de reguliere prijs van € 34,95. Bovendien betalen nieuwe ADSL-klanten in de maand maart geen aansluitkosten van €74,95. Deze korting van in totaal maar liefst € 160,- maakt Freeler Breedband Light een van de voordeligste ADSL abonnementen in de Nederlandse markt.

Freeler Breedband Light is het eerste Breedbandabonnement dat Freeler aanbiedt in samenwerking met partner KPN Telecom. Freeler sloot eind vorig jaar een overeenkomst met KPN Telecom inzake de levering van ADSL.