2min

Tags in dit artikel

,

In de tijd van de NES en SNES was het niet meer dan normaal dat er een game bij je console zat wanneer je deze aanschafte. Tegenwoordig gaat dat wel anders. De echte die hards die een jaar geleden hun Xbox voor maar liefst €479,- kochten waren namelijk nog steeds gameloos. Wilde je naast muziek draaien ook gamen op je Xbox dan zou je eerst games aan moeten schaffen. Inmiddels zijn we een jaar verder en heeft Microsoft een aantal wijze besluiten genomen. Ten eerste is de prijs drastisch verlaagd en ten tweede zijn er voor de consument interessante packet deals op de markt verschenen. De allereerste packet deal, het Sega Pack, is tot dusver nog steeds de populairste. Dit pack gaf de Xbox een ware boost en maakte van een slecht lopende console een klein succesje.

Sindsdien heeft Microsoft de gewoonte aangenomen om de zoveel tijd een nieuw pack de winkels in te proppen. Zo hebben we naast het Sega pack een Massive pack en hebben we op dit moment een Thrill pack in de winkels.

Het is echter weer tijd geworden voor een nieuwe pack. 14 maart nadert en dat betekent dat naast de verjaardag van Microsofts Xbox ook de lancering van het Live netwerk plaats vindt. Heel toepasselijk zal een dezer dagen dan ook het Live pack de winkels betreden. Het pack bevat de volgende items:

  • De Xbox Console
  • Een Xbox controller
  • Het Xbox Live ondersteunende spel MechAssault
  • Het Xbox Live ondersteunende spel Ghost Recon

En dat allemaal voor de scherpe prijs van €299,-. Een koopje dus! Heb je nog geen Xbox in huis dan is deze aanbieding wellicht iets voor jou?