2min

Tags in dit artikel

, , ,

BaByXL zorgt ervoor dat elke organisatie onder eigen naam internetdiensten aan leden of klanten kan aanbieden; zo wordt een organisatie een Virtual Internet Service Provider (VISP). BaByXL, onderdeel van Tiscali Benelux, heeft vandaag het eerste contract voor de ADSL variant van deze VISP dienst getekend met het bedrijf 24ADSL. De VISP dienst van BaByXL stelt 24ADSL in staat om binnen twee maanden een volledige en professionele Internet Service Provider te worden, zonder hier erg veel tijd of financiële investeringen aan te besteden. Dit maakt VISP een vernieuwend marketinginstrument voor elke organisatie die haar boodschap en merkwaarde sterker wil profileren.

VISP transformeert iedere organisatie in korte tijd tot een volwaardige Internet Service Provider. VISP bestaat uit een individueel samen te stellen pakket van verschillende internetdiensten, zoals e-mail en webhosting, die bedrijven en verenigingen aan hun doelgroep kunnen aanbieden. Dankzij de flexibiliteit van VISP kunnen gebruikers kiezen uit een dial-in internetverbinding (zonder verplichtingen) of supersnel breedband internet (voor een laag vast bedrag per maand).

Eén van de meerwaarden van VISP van BaByXL is dat het dienstenpakket ‘white label’ (merkloos) kan worden ingekocht. Hierdoor kan een klant het hele ISP pakket onder eigen merknaam op de markt brengen en zo gemakkelijk individuele doelgroepen aanspreken die zich met het merk of de organisatie identificeren. Ondersteunende VISP diensten, zoals een helpdesk, worden uitgevoerd uit naam van de klant. Zo kan de klant zich duidelijker profileren. Ruud Huisman, CEO van Tiscali Benelux en Scandinavië: “Met de toevoeging van deze innovatieve service aan ons productportfolio kunnen wij bedrijven nog vollediger van dienst zijn omdat zij hiermee onder eigen naam internetdiensten kunnen aanbieden en daarmee klanten- en ledenbinding verder kunnen verstevigen”.