Eugene Kaspersky, de bekende virusbestrijder, heeft in Nederland een kantoor gevestigd. De markt in de Benelux zal van uit Den Bosch bediend gaan worden. Kaspersky ziet ondanks zijn nu al behaalde successen nog steeds doorgroeimogelijkheden in de wereld van de computerbeveiliging. Het beveiligen van computers is net zo belangrijk als het verzekeren van een huis, zo meent de Russische virusbestrijder. Vandaar dat er altijd wat te doen valt in deze sector, want het beveiligen van computers zal altijd blijven bestaan, zo meent het antivirusbedrijf.

Het kantoor zal klein beginnen, met maar 7 personeelsleden. Maar Kaspersky beweert zeer goede groeimogelijkheden te zien in het bedrijf, en verwacht dat het personeelsaantal snel en sterk zal toenemen. Het kantoor zal zich niet alleen bezighouden met marketing en sales, maar ook met training aan bedrijven.

Kaspersky is van oorsprong een Russisch bedrijf, en heeft al vele internationale contacten. Deze willen ze nu flink gaan uitbreiden door behoorlijk wat klanten in de Benelux te vinden.