min

Tags in dit artikel

, ,

Orange introduceert speciaal voor fans van Team Orange Spyker een zeer exclusief Orange Spyker Pack. Deze luxe box, die vervaardigd is uit hetzelfde aluminium dat ook gebruikt wordt voor de dashboards van Spyker-auto’s, zal slechts in een oplage van 500 exemplaren op de markt komen. Het exclusieve Orange Spyker Pack bevat naast de nieuwe SPV e100 collector’s items die een directe link hebben met het Team Orange Spyker. Op het racecirquit van Hockenheim heeft Orange op 31 juli 2003 het eerste Orange Spyker Pack overhandigd aan coureur, racereporter en radio-DJ Olav Mol.

Het Orange Spyker Pack zit vol met extra’s voor echte fans en gadget-liefhebbers. Naast een opvouwbaar toetsenbord, een SD-geheugenkaart van maar liefst 256 MB en een camera voor de SPV e100 bevat het Orange Spyker Pack een bijzonder schaalmodel van de Team Orange Spyker-raceauto. Ook krijgen de toekomstige eigenaren van de Orange Spyker Packs een gratis SPV-training bij de Spyker-fabriek, in combinatie met een rondleiding. Een gratis jaarabonnement ter waarde van 40 euro per maand (Orange Free 40-abonnement) en een ‘gouden nummer’ (een eenvoudig te onthouden telefoonnummer) maken ook deel uit van het Orange Spyker Pack.

De SPV e100 is de allernieuwste SPV die naast de succesvolle Orange SPV (die eind maart 2003 in Nederland werd geïntroduceerd) gevoerd gaat worden. De SPV e100 heeft een helderder beeldscherm, een mini-joystick en een nieuw vormgegeven toetsenbord waardoor de navigatie door de menu’s vergemakkelijkt wordt. Bij de ontwikkeling van de SPV e100 is zorgvuldig rekening gehouden met de ervaringen van klanten met de Orange SPV. Orange Nederland heeft met deze introductie een primeur. Nederland is samen met Groot-Brittannië, Frankrijk en Denemarken het eerste land waar deze nieuwe versie van de smartphone wordt geïntroduceerd.