1 min

Orange introduceerde gister de kleinste smartphone ter wereld, de SPV C500. Dat een smartphone eruit zag als een baksteen is nu verleden tijd: 108 x 46 x 16 mm zijn de afmetingen van de C500 en hiermee heeft deze smartphone ook de afmetingen van een normale telefoon.

De SPV C500 beschikt ook over een tal van functies: Internet Explorer, MSN Messenger, e-mail, mp3-speler, agenda en adresboek via Pocket Outlook, videospeler en een 1,3 megapixel camera. Ook behoort natuurlijk de mogelijkheid om Java-games te spelen en Polyfone beltonen tot mogelijkheden van de C500. 100 gram, dat is alles wat deze smartphone weegt. Voor de back-ups is er de automatische backupfunctie en mocht het schemerig worden, dan zorgt een lichtsensor er voor dat de achtergrondverlichting ingeschakelt wordt. Deze functies zullen u niet meteen tot aanschaf doen aanzetten maar deze zijn als extra functies wel handig.

Bij een tweejarig Orange Free 40 abonnemnet is de Orange SPV C500 gratis verkrijgbaar. Deze nieuwe smartphone is ook verkrijgbaar bij de 44 Orange shops & de telecomwinkels.