1 min

Tags in dit artikel

, ,

KPN breidt vanaf vandaag het aanbod op de ‘breedbandportal’ uit met een groot assortiment Engelstalige films met Nederlandse ondertiteling. KPN biedt consumenten hiermee de mogelijkheid om speelfilms te bestellen en te bekijken via de ADSL-aansluiting. RCV, Nederlands grootste onafhankelijke filmdistributeur, is hierbij als leverancier betrokken. KPN en RCV willen met deze samenwerking verdere marketing- en technische ervaring opdoen met het verspreiden van films via de ADSL-aansluiting.

Op 12 november j.l. introduceerde KPN de ‘breedbandportal’, een nieuwe internetsite voor alle breedbandgebruikers waarbij zij toegang krijgen tot verschillende gratis en betaalde diensten zoals films, spelletjes, televisie, muziek, educatie en webtools. Abonnees die van KPN ADSL afnemen (lite, basic en extra) krijgen via de breedbandportal extra voordeel op betaalde diensten en hebben toegang tot exclusieve breedbanddiensten. Om gebruik te maken van de breedbandportal dienen gebruikers lid te worden. Het lidmaatschap is gratis.

RCV, is één van de eerste partijen in de Nederlandse markt om via nieuwe distributiemethoden zoals ADSL, maar in de toekomst ook bijvoorbeeld via WIFI (draadloze breedband-internettoegang), films beschikbaar te maken. De films zijn onderverdeeld in de categorieën; drama, thrillers, horror, actie en sciencefiction. De prijzen voor films variëren van 1,99 euro tot 4,99 euro.