min

Tags in dit artikel

,

HP heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van Triaton GmbH en Triaton France SAS en Triaton N.A., Inc. (VS). Deze ondernemingen maken deel uit van de ThyssenKrupp Group en zij leveren IT-diensten. Als de overname afgerond is, dan zal het dienstenaanbod van HP in Europa sterk uitbreiden.

Triaton is ontstaan als spinoff van ThyssenKrupp Group en is nu uitgegroeit tot 1 van de grootste onafhankelijke IT-diensenaanbieders in Duitsland. Triaton levert verschillende diensten, zoals: applicatiediensten, hosting, services en on-site diensten. De overname kan niet zomaar gebeuren, dat moet eerst goedgekeurd worden door verschillende instanties

Deze overname geeft HP nieuwe kanalen om haar Adaptive Enterprise-oplossingen aan te kunnen bieden. De klanten beschikken daardoor over nieuwe beheerde diensten, ondersteuning, consultancy en integratiediensten. Deze oplossingen zijn allen gericht op de verbetering van de slagvaardigheid van organisaties.

Ook biedt deze overname nieuwe ingangen bij verticale markten, waaronder staal- en metaalverwerkende industrie, de chemische en farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. Overigens biedt Triaton een perfecte SAP-hostingservices.

“Met deze overname kunnen we de groei van HP stimuleren in de Duitse markt en daarbuiten. Samen kunnen we organisaties helpen om duidelijk meetbare waarde uit hun IT-investeringen te realiseren,” zegt Francesco Serafini, senior vice president en general manager, HP Service in EMEA (Europa, het Midden-Oosten en Afrika). “Daarnaast kunnen we onze strategische relatie met ThyssenKrupp als preferred IT-dienstenleverancier verder versterken.”