1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Het Net introduceerde gisteren ADSL Tijd Surfen, een abonnement met de snelheid van ADSL en het voordeel van betalen per internettik. Deze nieuwe variant kost Euro 7,95 per maand en daarnaast betalen abonnees voor hun gebruik. ADSL Tijd Surfen is bedoeld voor internetgebruikers die de overstap van een inbelabonnement naar ADSL te groot vinden, maar wel een hoge snelheid wensen. Begin juni werd de dienst al onder de huidige abonnees van Het Net aangeboden.

ADSL Tijd Surfen heeft een snelheid van downstream maximaal 256 Kbit/s en upstream maximaal 128 Kbit/s. Vergeleken met inbellen kunnen abonnees bijna vijf keer zo snel surfen, e-mails ophalen, muziek downloaden etc. Daarbij behouden ze altijd hun telefonische bereikbaarheid.

Abonnees van ADSL Tijd Surfen ontvangen altijd 10% korting op de internettikken (gebaseerd op het Referentie Tarief van Het Net) en elke maand de eerste 120 internetminuten gratis. Ook beschikken zij over vijf mailboxen, vijf e-mailadressen per mailbox en vijf homepages van 22 MB. De maandelijkse gebruikskosten worden net als bij een inbelabonnement afgerekend per internetminuut.