2min

Tags in dit artikel

, , ,

T-Mobile Netherlands is de eerste mobiele aanbieder in Nederland die de razend populaire diensten MSN Hotmail en MSN Messenger aanbiedt via t-zones. Het was al langer mogelijk om Hotmail- en Messenger-berichten via SMS te ontvangen, maar klanten van T-Mobile kunnen de MSN Mobile diensten nu ook via t-zones gebruiken. Dat heeft grote voordelen in het gebruik van deze diensten. Met deze uitbreiding van t-zones kunnen T-Mobile klanten altijd en overal Hotmail en Messenger gebruiken, thuis, onderweg, op het werk of op school en ook in het buitenland.

Pim van der Feltz, Marketing Directeur T-Mobile Netherlands: ‘Met ruim vier miljoen klanten is MSN Mobile marktleider in Nederland met het aanbieden van gratis e-mail diensten en Instant Messaging. Veel van onze klanten maken ook gebruik van Hotmail of Messenger. Nu MSN ook op t-zones beschikbaar is, kunnen klanten hier eenvoudig gebruik van maken. Op deze manier is ‘mobiel MSN’ en net zo aantrekkelijk als via de pc. Deze Nederlandse primeur is het resultaat van samenwerking tussen T-Mobile International en MSN. In Duitsland en Oostenrijk is deze dienst onlangs met succes geïntroduceerd. Ook in Nederland verwachten wij dat mobiel MSN-en snel populair zal worden.’

t-zones
t-zones is de multimedia portal van T-Mobile. Klanten van T-Mobile kunnen zonder aanvullend abonnement gebruik maken van de vele diensten die via t-zones worden aangeboden, zoals messaging diensten, foto s en videoberichten versturen en ontvangen, chatten en daten, gaming, downloaden van beltonen, wallpapers, screensavers en logo s en uitgebreide informatiediensten. Iedere T-Mobile klant kan gebruikmaken van t-zones. Het gebruik van geavanceerde diensten, zoals foto s en videoberichten versturen of polyfone beltonen downloaden, is afhankelijk van de technische mogelijkheden van hun mobiele toestel. Meer dan 140.000 Nederlandse T-Mobile klanten maken actief gebruik van t-zones. Zij kunnen gebruik maken van t-zones in Nederland en in het buitenland (afhankelijk van beschikbaarheid GPRS).