min

Tags in dit artikel

, , ,

KPN heeft gisteren Hotmail op i-mode™ geïntroduceerd. MSN Hotmail is één van de meest populaire e-mail diensten ter wereld en telt in Nederland ruim 5 miljoen accounts.

Nu kunnen i-mode klanten van KPN en Hi altijd en overal hun Hotmail bij zich hebben. Hotmail op i-mode is een uitstekende manier om contact te houden met familie, kennissen en collega’s. Abonnees hoeven niets extra’s te betalen boven op het normale maandelijkse i-mode abonnement van € 7,50. Daarvoor kunnen zij praktisch onbeperkt gebruik maken van Hotmail via i-mode. Prepaid bellers betalen hun verbruik uit hun i-mode tegoed. Een Hotmail bericht ontvangen of versturen kost hen ongeveer 2 eurocent.

MSN Hotmail op i-mode biedt alle belangrijke functies voor het e-mailen onderweg. Berichten kunnen worden opgehaald, gelezen, beantwoord, doorgestuurd en uiteraard ook gewist. Bovendien hebben klanten toegang tot het Hotmail adresboek en hun folders. Nieuw is de mogelijkheid om direct vanuit een Hotmail bericht de afzender met een druk op de knop te bellen.

Ludolf Rasterhoff, Manager Consumenten Marketing bij KPN Mobiel: "Met i-mode proberen we het internet en de mobiele telefoon steeds beter op elkaar aan te laten sluiten. MSN Hotmail op i-mode is daarvan opnieuw een goed voorbeeld. Je kunt nu waar je maar wilt naar iedereen in de hele wereld mailen vanaf je telefoon, net alsof je achter je PC zou zitten."

"Alle i-mode gebruikers met een Hotmail account kunnen nu ook mobiel gebruik maken van Hotmail," aldus Joost Nienhuis, Country Manager MSN Nederland. "Dit past prima in de huidige mobiele lifestyle en is een volgende stap in het streven van MSN om gebruikers ongeacht tijd, plaats en instrument in contact te brengen met informatie en de mensen die zij belangrijk vinden."

Jongerenmerk Hi markeert deze introductie met een speciaal Hotmail pakket. Vanaf €24,50 per maand (afhankelijk van de gewenste belbundel) kunnen nieuwe Hi klanten bellen, sms’en, mms’en en onbeperkt gebruik maken van MSN Hotmail uit één pakket. Bij dit pakket krijgen klanten gratis de Samsung S410i, het nieuwste i-mode toestel van KPN.