2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Op 28 september 2004 vindt in Media Plaza te Utrecht de 5e editie plaats van het jaarlijkse congres "Linux & Open Source 2004".

Tijdens dit congres wordt door een onafhankelijke vakjury de prestigieuze "Linux & Open Source 2004 Award" uitgereikt aan het bedrijf of de instelling met de meest succesvolle Linux of Open Source implementatie.

Eind augustus worden de drie genomineerden voor de Award bekendgemaakt. Zij presenteren tijdens het congres hun praktijkcase. Kent u een bedrijf of instelling die deze prijs verdient? Klik dan hier om uw nominatie door te geven.

De jury bestaat uit voorzitter Prof. Michiel van Genuchten, Professor in software management, Eindhoven University of Technology en verder bestaande uit onder andere Marie José Jamin, directeur NGN, Jeroen Baten, secretaris VOS en Mark Bressers, programmaleider OSOSS en Hans de Werd, entrepreneur (CEO Need to Know Group).

Ton Ketelaars, Algemeen Directeur Heliview, presenteert de resultaten van het recent kwalitatief Linux & Open Source onderzoek "Succes en faalfactoren van een Linux & Open Source implementatie".

Sander van Vugt, Trainer & Consultant bij Azlan, vertelt in zijn presentatie "Windows het raam uit?" over de (on) mogelijkheden van Linux als besturingssysteem voor eindgebruikers en geeft antwoord op de vraag of Linux klaar is voor de desktop.

Aan het eind van de dag vindt het Linux versus Windows forum plaats. Een forum waarbij Linux & Windows bedrijven en gebruikers op strategisch niveau met elkaar debatteren over de vooroordelen met betrekking tot Open Source en Windows.

Het congres is van 9.30 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen.