1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Een aantal gebruikers van Apple’s iTunes voor Windows zeggen dat een storing problemen veroorzaakt, waardoor het programma crasht op het moment dat er een plaat gekocht word.

Vanaf vorige week is het een aantal gebruikers opgevallen dat de Windows versie van iTunes er meteen mee stopt, net op het moment dat er een plaat gekocht word via de online winkel.

Vanaf maandag was er al een groot aantal gebruikers dat er over klaagde op het Apple forum. Apple wil er verder nog niks over kwijt.

In een email interview, melde iTunes klant Sherman Hall dat hij de storing op donderdag opgemerkt had.
"Het programma stopte, na het downloaden van 2 liedjes, met een memory error.", vertelde Hall. "Proberen om de download te herstarten, mijn account informatie te bezichtigen, of enige andere klik actie, veroorzaakte dezelfde fout."

Sommige mensen beweerden op het forum dat het kwam vlak na een update van Windows XP Service Pack 2. Ook Hall vertelde dat hij de update op woensdag geïnstalleerd had.

Ook Microsoft geeft nog geen commentaar op de zaak.

Apple heeft op dit moment al meer dan 200 miljoen liedjes verkocht op hun site, en de online winkel heeft al aardig wat problemen achter de rug vanwege de explosieve groei. Apple blijft de markt domineren, ondanks de groeiende concurrentie van zowel Sony als Napster.