1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Een internetter heeft ontdekt dat er met Google’s nieuwe satellietfunctie interessante dingen zijn te vinden over Area 51; de geheime testlocatie van het Amerikaanse leger, waarvan sommige mensen geloven dat er onderzoek gedaan wordt naar buitenaardse wezens en activiteiten.

Via de grond is het zo goed als onmogelijk om ook maar een paar kilometer binnen het bereik van Area 51 te komen. Het terrein en de omgeving worden zwaar bewaakt en overtreders worden zonder pardon neergeschoten.

Google’s heeft echter recentelijk een nieuwe functie aan haar zoekmachine toegevoegd, namelijk de mogelijkheid om satellietfoto’s te zoeken van bepaalde locaties.
Een oplettende internetter heeft via deze dienst nu afbeeldingen weten te vinden van Area 51, waar een aantal interessante nieuwe dingen op te zien zijn, waaronder een aantal vreemde gebouwen.

Inmiddels heeft Google de satellietbeelden van het gebied rond Area 51 offline gehaald, maar een aantal beelden zijn nog te zien op deze site.

Voor de geïnteresseerden: er loopt momenteel op het forum een topic over Area 51. Hierin staat ook het e.e.a. aan afbeeldingen, en uiteraard de nodige discussie.