1 min

Tags in dit artikel

,

Marktplaats.nl heeft gisteren bekend gemaakt dat gebruikers van haar site gebruik kunnen maken van Forums. Via deze forums kunnen Marktplaats gebruikers met elkaar communiceren, informatie opzoeken over diverse onderwerpen, maar bovenal elkaar helpen.

De forums zijn onderverdeeld in 4 categorieën namelijk: Gebruik van Marktplaats, Veilig Handelen, Vraag & Antwoord en Kletsplaats. Forums bieden de mogelijkheid aan gebruikers om 24 uur per dag te communiceren over hun passies, hobby’s, of wat hen op dat moment bezighoudt. Ook kunnen de forums worden gebruikt voor het uitwisselen van tips met andere enthousiaste Marktplaats gebruikers, of het vragen van hulp aan ervaren Marktplaats gebruikers.

"Marktplaats introduceert forums op verzoek van onze gebruikers. Gebruikers kunnen hier terecht als ze een vraag hebben over de werking van de site, willen leren hoe ze een advertentie kunnen maken die beter verkoopt of gewoon om andere Marktplaats.nl leden te ontmoeten en te leren kennen. We weten dat er zeer veel communicatie tussen onze gebruikers via email verloopt. Via de forums wordt veel kennis nu algemeen ontsloten en krijgen onze gebruikers de mogelijkheid met elkaar in contact te komen, en elkaar te helpen. Bovendien verwachten we van onze gebruikers te horen wat er nog beter kan op Marktplaats.nl", aldus Oscar Diele, Algemeen Directeur Markptlaats.nl.