Beste members,

zoals jullie inmiddels al even op de forum index hebben kunnen zien hebben we enkele fora toegevoegd aan het forum en hier en daar een bestaand forum veranderd qua naamgeving. Hieronder volgt een kort overzicht.

Hardware

In de hardware categorie is een nieuw subforum aangemaakt genaamd:
Aan- en Verkoopadvies Hardware. Hierin kunnen, zoals de naam aangeeft, vragen gesteld worden over het aan- en verkopen van Hardware. Dit om de overvloed aan de "Wat is dit nog waard", "upgrade" en "nieuw systeem" topics te bundelen en zodoende het Hardware Algemeen forum wat overzichtelijker te maken.

Software

Ook in de softwarehoek hebben enkele wijzigingen plaatsgevonden. Ten eerste is er een nieuw forum genaamd: Beveiliging, Virussen en Spyware. Hierin kunnen alle vragen omtrend beveiliging, virussen en spyware gesteld worden. Hierover zijn veel vragen en het is een zeer actueel onderwerp aangezien veel mensen last hebben van spyware en virussen. Daarom wilden we dit onderwerp meer aandacht geven. Daarnaast is het Games forum hernoemd tot Games Algemeen omdat er een nieuw subforum is bijgemaakt genaamd: Games problemen & vragen. Hierin kun je specifieke problemen en vragen m.b.t. games kwijt. Alle overige vragen kunnen gesteld blijven worden in Games Algemeen.

Besturingssystemen

Om het besturingssystemen forum dat vroeger in de software categorie stond meer aandacht te geven is hier een aparte categorie voor gemaakt die vervolgens opgedeeld is in drie fora:

  • Windows Besturingssystemen: dit is het oude besturingssystemen forum dat nu is omgedoopt tot windows besturingssystemen. We zullen een aantal topics overplaaten naar de nieuwe fora, tot ca. drie maanden terug.
  • Linux & Unix Besturingssystemen: een forum speciaal voor de Linux en Unix besturingssystemen die steeds populairder worden en waar dus steeds meer vragen over gesteld worden.
  • Mac / Apple: een forum voor de Mac/Apple gebruikers onder ons die natuurlijk ook graag een eigen plekje op het forum willen hebben voor hun zo geliefde besturingssysteem.

Wij zijn er van overtuigd dat deze nieuwe subcategorieën het forum ten goede komen. Zij zijn voornamelijk geïnspireerd op ideeën van actieve members en moderators. Zo zie je maar, een community staat niet stil!

Met vriendelijke groet,

Gianni Camilleri
Forum Teamleider Techzine.nl