min

Tags in dit artikel

, ,

KPN Mobiel en de Amerikaanse content provider Visto lanceren binnenkort de dienst OfficeMode op i-mode. Zakelijke e-mail, agenda en contactpersonen zijn altijd en overal bij de hand via het mobiele toestel. Met OfficeMode krijgen gebruikers directe toegang tot hun pc op kantoor. OfficeMode is de eerste i-mode dienst specifiek voor zakelijke gebruikers. OfficeMode werkt naadloos en veilig samen met de belangrijkste zakelijke mailsystemen zoals Microsoft Exchange/Outlook en Lotus Notes. OfficeMode-abonnees kunnen hun zakelijke e-mail beheren alsof zij op kantoor zijn. Naast persoonlijke adressenlijsten kan iedereen uit de algemene adressenlijst van het bedrijf worden gekozen. Één klik is voldoende om een telefoonnummer te kiezen of een e-mail op te stellen.

OfficeMode biedt tevens de belangrijkste agenda functies. Afspraken kunnen direct gepland, bewerkt of verwijderd worden. Zo hebben gebruikers alle informatie bij de hand om snel en efficiënt hun werk in te delen. De nieuwe dienst wordt vanaf 3 juli aangeboden onder ‘Communicatie’ in het i-mode menu. Een abonnement op de dienst kost 2 euro per maand. Abonnees kunnen OfficeMode tevens gebruiken op een PDA of laptop met mobiele dataverbinding van KPN Mobiel.

Cees van den Heijkant, hoogste baas van KPN Mobiel Nederland, heeft de nieuwe service aangekondigd tijdens het Telecom, Media, Internet congres in Amsterdam. OfficeMode is volgens Van den Heijkant een schoolvoorbeeld van een nuttige en gemakkelijk te gebruiken mobiele datadienst.