Internet Service Provider Demon introduceert per augustus het flexibele ADSL-contract. Dit contract maakt het voor consumenten extra aantrekkelijk om een ADSL-abonnement te nemen, omdat het al na drie maanden opgezegd kan worden.

Volgens Demon loopt de klant minder risico’s bij het vinden van een geschikte internetverbinding. Na de minimale contractsduur van drie maanden kan het abonnement per maand worden opgezegd. Het flexibele ADSL-contract is beschikbaar voor abonnementen van anderhalf, drie en zes Mbit per seconde.

De internetprovider heeft er vertrouwen in dat klanten na de eerste drie maanden blijven kiezen voor Demon, vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening. “Onze helpdesk staat op een zeer hoog niveau en is hiervoor diverse malen door de consumentenbond onderscheiden. Daarnaast bieden de flexibele contracten een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Dit zijn voldoende redenen om te verwachten dat klanten langer dan drie maanden bij ons willen blijven”, aldus Simon Elgood, Productmanager Consumenten bij Demon.

Met de nieuwe abonnementen verlaagt Demon de drempel om een ADSL-abonnement af te sluiten aanzienlijk. De laatste jaren is het is voor de consument niet eenvoudiger geworden om een geschikte ADSL-verbinding te vinden. Aanbiedingen blijken namelijk vaak verborgen haken en ogen te hebben, zoals extra onverwachte kosten en langlopende contracten. Demon zet bewust in op eerlijke en transparante ADSL-abonnementen met duidelijke voorwaarden. De internetprovider wil dat haar internetters van tevoren weten waar ze aan toe zijn, zodat ze achteraf niet voor nare verassingen komen te staan.