2min

Tags in dit artikel

, , , ,

T-Mobile start als eerste Nederlandse mobiele aanbieder met de verkoop van de MDA Pro. Wie er snel bij wil zijn, kan zich sinds gisteren voorintekenen op dit bijzondere toestel. De MDA Pro is vanaf medio september in Nederland beschikbaar.

De T-Mobile MDA Pro is de opvolger van de succesvolle MDA III en maakt, net als de T-Mobile MDA compact en de T-Mobile SDA, onderdeel uit van het ‘Office in your Pocket’ portfolio. Deze toestellen zijn specifiek uitgerust voor zakelijke gebruikers die mobiel willen werken. De nieuwste Mobile Digital Assistant van T-Mobile is een mobiele telefoon en pocket-pc in een. Met het toestel is het standaard mogelijk om te e-mailen en te internetten via GPRS, UMTS en via breedbandinternet (Wi-Fi). Daarmee kan men supersnel mobiele data verzenden en ontvangen. Dit is zowel onderweg op een T-Mobile HotSpot mogelijk, als thuis wanneer hier Wi-Fi aanwezig is. Ideaal voor draadloos internetten en e-mailen, zijn het QWERTY toetsenbord en het draaibare touch-screen. De MDA Pro is voorzien van Microsoft Windows Mobile? 5.0-software. Dit uitgebreide pakket bevat onder meer Microsoft Pocket Outlook, Internet Explorer, PowerPoint, Word, Excel en een PDF-viewer.

Naast uitgebreide mobiele kantoorfaciliteiten beschikt de MDA Pro ook over een ingebouwde 1,3 megapixel digitale camera en geintegreerde muziek- en videospeler. De MDA Pro heeft 128 MB intern geheugen en kan worden uitgerust met een 512 MB geheugenkaart. De MDA Pro is een tri-band toestel en is daardoor ideaal voor reizigers naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten. T-Mobile klanten kunnen hier gewoon gebruikmaken van hun T-Mobile aansluiting. Ook kunnen zij gebruikmaken van alle T-Mobile HotSpots, bijvoorbeeld bij Starbucks, FedEx Kinko’s en Hyatt in de Verenigde Staten.