1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Een betrouwbare Japanse Gaming Blog claimt dat ze informatie hebben over de prijs van de PS3. Het artikel meld dat de PS3 in Japan niet duurder zal worden dan 40,000 Yen. Als je die prijs omrekent naar de euro dan kom je onder de 300 euro uit.

De site claimt deze info te hebben gekregen van een werknemer van Sony. Deze wist te melden dat de verkoop prijs onder de 40,000 Yen zou komen te liggen. Het zelfde artikel meld ook dat het bedrag van 70.000 Yen dat eerder door de pers vermeld werd als de verkoopprijs puur geschat was naar aanleiding van een bedrag dat door M. Kutaragi genoemd werd als verkoopprijs.

Tijdens de E3 vertelden vele Sony medewerkers dat Sony probeerde de prijs van de PS3 ongeveer even hoog te maken als die van de PS2 toen die gelanceerd werd, wat ook 40,000 Yen was. Maar waneer de PS3 gelanceerd zal worden zal waarschijnlijk uit maken hoe duur de PS3 zal worden.
De PS3 zal waarschijnlijk in de lente 2006 komen. Er zijn geruchten die beweren dat hij in maart 2006 komt. De release van de PS3 kan ook nog uitgesteld worden tot 2007 als de Xbox360 flopt, wat dus waarschijnlijk niet zal gebeuren.

We bedanken Good Fella voor het insturen van dit bericht!