1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het ziet er naar uit dat Sony nog een aantal problemen heeft met haar PlayStation 3 console. De console zou vol zitten met bugs en de releasedatum van maart dit jaar zou niet gehaald kunnen worden. Dit meldt het online gamemagazine Kotaku.

Kotaku beweert de hand te hebben gelegd op een prototype van de Playstation 3 en volgens het magazine zou er nog veel werk nodig zijn, wil Sony de console nog in maart op de markt willen brengen. Verder vertelde Kotaku dat de games voor de PS3 er gewoon nog niet klaar voor zijn. Zo zou Sony problemen hebben met de grafische engine waar de Playstation 3 op draait.

Weer een andere insider meldde dat je alleen al hoeft te kijken naar beelden van de games op de PS3 om de problemen te zien. Sony zou volgens de insider de complexiteit van de cell chip in combinatie met de grafische engine verkeerd hebben ingeschat en dat heeft negatieve invloed gehad op de ontwikkeling van de spellen.

Er zijn ruwweg dus twee opties: of de PS3 komt op tijd en zit vol met bugs, of we moeten nog even wachten en dan hopen dat er minder bugs inzitten.

Wij bedanken Donenzone voor het insturen van dit bericht!