1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Trust introduceert een externe oplaadbare Li-ion batterij genaamd: Trust PW-2992 PSP Battery Pack. Het verlengt de speelduur van de PlayStation Portable met tot wel 5 uur, een goede oplossing voor lange games en films.

De externe oplaadbare Li-ion batterij met een capaciteit (2800 mAh) kan binnen vier uur volledig worden opgeladen en is voorzien van een batterijtester met vier duidelijke status-LED’s. De batterij wordt aangesloten op de PSP via een voedingskabel en kan naast of achter de PSP worden geplaatst op de meegeleverde standaard. De standaard is speciaal ontworpen om de PSP in een comfortabele hoek te kunnen plaatsen tijdens het bekijken van UMD-films.

De externe Li-ion batterij en de interne batterij van de PSP kunnen tegelijkertijd worden opgeladen via de originele voedingsadapter van de PSP. De meegeleverde kabels hebben twee verschillende lengten. Zowel de batterij als de standaard passen bij de glanzende kleur van de originele PSP. Dit product is verkrijgbaar vanaf eind maart.