1 min

Tags in dit artikel

, ,

Red Hat, de grootste leveraar van opensource oplossingen heeft een contract met ETC Pluz getekend. Hierdoor is de volledige portfolio van Red Hat in Nederland verkrijgbaar.

ETC Pluz is een bedrijf dat software distribueert voor mensen die iets met servers willen doen. Ook zorgen ze voor uitgebreide demofaciliteiten en kunnen ze zorgen voor financiële, leasing en rental diensten, consultancy en opleiding.

"We zien dat Linux en opensource steeds belangrijker wordt voor onze klanten," zegt Maarten Labadie. "Via de distributieovereenkomst met Red Hat tonen we te investeren in een belangrijke samenwerking met de Enterprise Linux marktleider. Voor ons betekent dit een versterking van onze positie in de opensource markt. We zien er alvast naar uit om onze klanten te helpen bij het leveren van opensource-oplossingen in de markt."

Partners zoals ETC Pluz vervullen een zeer belangrijke rol in Red Hat’s lange termijn business strategie," zegt Dirk-Peter van Leewen, Regionaal Directeur Centraal Europa & Benelux. "Hun ervaring in het leveren van kwaliteitsvolle hardware, software en opslagtechnologieën samen met het Red Hat Enterprise solutions portfolio biedt een uitstekende kans voor partnerschap. Los van het wederzijdse voordeel dat we erdoor genieten, zullen vooral de klanten van ETC Pluz er baat bij hebben."