1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De komische cartoon Southpark had onlangs nog een aflevering waar World of Warcraft centraal stond. Nu is er ook een aflevering waar de Wii in het middelpunt van de belangstelling wordt geplaatst.

Het gaat hier om een dubbele aflevering. In de eerste wordt duidelijk dat Cartman al vol ongeduld zit te wachten op de Wii. Echter is de launch nog niet bij de deur, en Cartman ziet het niet zitten om nog drie volledige weken te wachten op zijn favoriete console. Na een hele tijd zijn hoofd gebroken te hebben over dit probleem, besluit hij zichzelf in te vriezen zodat de tijd sneller gaat. Je raadt het al, het gaat natuurlijk helemaal mis en Cartman bevindt zich 500 jaar later, zonder Wii. Hij komt terecht op een plek vol met rare buitenaardse wezens. Hier eindigt tevens de eerste aflevering. In het tweede deel kan je zien hoe Cartman zijn weg terug naar het heden vindt.

Het zal waarschijnlijk nog een hele poos duren voor deze afleveringen in Nederlands uitgezonden worden. Ongeduldige fans kunnen echter hier en hier een kijkje nemen.