1 min

Tags in dit artikel

,

De heren van de "smashmy"-sites zijn weer bezig geweest, tijdens de release van Nintendo’s Wii en de PlayStation 3 in Amerika. Hoe sterk zijn deze gameconsoles nu werkelijk?

Een groep mensen beheren enkele sites waarop informatie en filmpjes te vinden zijn over hoe sterk bepaalde producten nu zijn. Denk hierbij aan wereldberoemde producten zoals Apple’s iPod, Xbox 360, etc. Deze producten worden gekocht van bezoekers welke donaties hebben gegeven aan de sites. Op deze manier kunnen dergelijke producten uitbundig getest worden… totdat ze kapot zijn. Zo ook deze keer tijdens de release van de PlayStation 3. Heel veel mensen stonden uren, laat staan dagen, te wachten in de hoop één exemplaar van Sony’s nieuwe gameconsole te bemachtigen. De heren van Smashmyps3.com waren echter eerder en de mensen die geen PS3 konden verkrijgen moesten toekijken hoe er een recht voor hun neus kapotgeslagen werd met een hamer.

Hetzelfde gebeurde gister, tijdens de release van de Nintendo Wii. Filmpjes van de kapotmakerijen zijn hieronder te vinden:

PlayStation 3
Nintendo Wii