2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Alayiah Turman, een baby van 17 maanden, werd enige tijd geleden vermoord door haar 25 jaar oude vader. De reden hiervoor is voor velen onbegrijpelijk, de baby had namelijk per ongeluk vaders Xbox 360 op de grond laten vallen.

De baby bevond zich tezamen met een bedrade Xbox 360 controller op het bed van haar ouders. Alayiah speelde wat met de controller en trok per ongeluk de hele console naar beneden. De vader, Tyrone Spellman, moet dit blijkbaar heel erg gevonden hebben, want deze sprong onmiddelijk recht, sloeg haar in het gezicht en gooide haar op een stoel. De vader verklaarde dat de baby roerloos op de stoel zat te zitten, daarom legde hij haar op bed, maar ook daar lag ze maar te liggen. De vader besloot dan maar even te douchen en naar de winkel te gaan om rookwaren en eten te kopen.

De moeder, Mia Turman, was op dat moment een dutje aan het doen. Even later ontdekte zij dat er bloed uit de neus van haar dochtertje kwam, haar gezicht langs de zijkant gewond was en dat ze niet meer ademde. Spellman maakte haar wijs dat de baby van het bed gevallen was.

Na de autopsie werd duidelijk dat de schedel van het kleine meisje volledig verbrijzeld was en op z’n minst vijf harde klappen gekregen heeft. Overigens bleek ook dat het meisje al een week lang een gebroken arm had.

De vader is afgelopen week voor de rechtbank gedaagd.