1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De snelst groeiende Europese website, genaamd Ciao, is onbekend in Nederland. Dit is uitgekomen door metingen naar het bezoekersaantallen. De website heeft ook een Nederlandse dochter, maar deze is vrijwel onbekend. ”We hebben geduld, het gaat om kwaliteit”, aldus. directeur Stephan Musikant.

Eerder deze maand, kwam de top-50 websites uit van de wereld, van marktvorser Comscore. De ‘Ciao sites’ kwamen er als snelste steiger uit, meer dan 31 procent groei per maand.

Ciao is een website, waarop de gebruiker geld kan verdienen. Als men zich inschrijft bij Ciao Shopping, kan men aangeven geld te willen verdienen. Er worden dan persoonlijke vragen gesteld. Daarna krijg je de keuze voor "Rondleiding 2: Ciao als een leuke en vriendelijke Community. Kom te weten hoe je geld kunt verdienen, vrienden kunt maken en plezier kunt hebben door deel te nemen aan de Ciao Community." Daarna kan men geld verdienen door middel van reviews te schrijven, nieuwe members aanleveren (hierdoor krijg je 50 cent voor elke verdienste van je aangebrachte lid voor het eerste half jaar). Ook op andere manieren kan er geld verdiend worden op Ciao, marktonderzoek wordt ook aangeboden. De verdienste hiervan is ongeveer 80 cent per 10 minuten, aldus Radinck van Vollenhoven.