2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Oracle heeft voor een aantal Oracle Cloud SaaS-oplossingen updates aangekondigd. Zo krijgen Oracle Cloud ERP, Oracle Cloud SCM, Oracle Cloud HCM en Oracle Unity Customer Data Platform (CDP) meer functionaliteit.

Volgens Oracle zijn de updates er vooral op gericht om bedrijven het mogelijk te maken zichzelf, ondanks de huidige pandemie, te verbeteren en gestroomlijnder te maken. Zodat na de pandemie zij weer makkelijker kunnen herstellen en blijven groeien.

Diverse updates

De updates aan de Oracle Cloud ERP-oplossing richten zich met name op het toevoegen van meer automatisering, het voorspellend kunnen plannen en meer mogelijkheden voor digitale assistenten.

De updates voor de Oracle Cloud SCM-oplossing omvatten een verbeterde samenwerking tussen supply-netwerken, het proactief beheren van ketenassets en het implementeren van langetermijnplanningen.

Binnen Oracle Cloud HCM zijn nu updates toegevoegd die zowel HR-personeel als medewerkers moeten helpen bij de terugkeer naar de werkplek, het heroriënteren van medewerkers binnen de eigen organisatie en het daarbij updaten van hun vaardigheden en het centraliseren van payroll-informatie, betere betalingsoplossingen en tools voor inclusiviteit.

Meer functionaliteit voor Oracle Unity

De SaaS-leverancier kwam ook met updates voor zijn Oracle Customer Data Platform (CDP) Unity. Vooral richten deze updates zich op B2B-klanten. De nu toegevoegde functionaliteit betreft onder meer B2B dataschema’s, ondersteuning voor accounts en contacten en integratie met Oracle Eloqua.   

Ook biedt Oracle Unity nu een diepere integratie met het Oracle Data Management Platform (DMP) en met Sourcepoint en OneTrust om bedrijven voor hulp bij het onderhouden van toestemmingsbestanden. Hiermee kunnen bedrijven makkelijker voldoen aan diverse privacy- en securitywetgeving.

Tip: Oracle gaat nieuwe standaard zetten voor public cloud security