1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Free-Hotspot.com gaat het Bulldog Hotel in Amsterdam voorzien van gratis draadloos internet. Bulldog Hotel hoopt hiermee haar klanten tegemoet te komen die toegang willen hebben tot haar e-mail.

Door de installatie wil het Bulldog Hotel haar plan, diensten bieden voor een concurrerende prijs hoger in het vandaal helpen: "Gratis Wi-Fi aanbieden was een logische stap en free-hotspot.com’s service sluit naadloos aan bij onze filosofie", zegt Johan ter Schegget, General Manager van enkele filialen van The Bulldog. "Wij streven er continue naar onze klanten tevreden te stellen en zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve services met een toegevoegde waarde. Door het installeren van gratis draadloze internettoegang voelen onze gasten zich nog meer thuis," voegt hij toe.

Joe Brunoli, Vice President van free-hotspot.com, is blij met de beslissing van het bedrijf. "The Bulldog Hotel heeft zijn succes te danken aan het herkennen en toepassen van de meest optimale services uit de horecasector," zegt hij. "Wij zijn blij met hen te kunnen samenwerken om deze ‘must have’, namelijk gratis Wi-Fi, te kunnen bieden aan hun hotelgasten."