min

Tags in dit artikel

, , ,

Bungie heeft laten weten dat het zich voorlopig op de het ontwikkelen van spellen voor de Xbox 360 zal blijven richten. Dit heeft de woordvoerder van Bungie, Frank O’Connor, in een interview verteld.

Volgens productieleider Jonty Barnes van Bungie is Microsoft goed voor Bungie geweest. "Je kunt het effect van onze relatie terugzien in Halo. Op het moment zijn we heel erg gericht op het ontwikkelen van de beste games die we kunnen maken, en volgens ons is dat op dit moment op de Xbox 360", aldus Barnes.

Bungie heeft verder laten weten dat het snel met een Halo 3 mappenpakket gaat komen. In dit pakket met drie nieuwe mappen zullen ook twee easter eggs verwerkt zijn. Over de prijs van het pakket kan Bungie geen uitspraken doen, deze wordt bepaald door Microsoft.

Overigens is het ook verrassend stil rond de Halo film en ook hierover wilde Barnes niet veel kwijt, behalve dat het project momenteel stil ligt. Wanneer er nieuwe informatie over dit project naar buiten gaat komen blijft dus vooralsnog afwachten.