min

Tags in dit artikel

, , ,

Super Smash Bros. Brawl is nog niet eens uit maar het spel is al door vele Nintendo-fans bestempeld tot beste game aller tijden. Het ziet er naar uit dat Nintendo alles op alles zet om deze hoge verwachting waar te maken, want ze bombarderen de game letterlijk vol met extra’s.

Op de officiële website van Smash Bros. Brawl, waar dagelijks een update verschijnt over de game, heeft Nintendo een nieuwe functie onthuld. De nieuwe functie genaamd "Masterpieces", bevat Virtual Console demo’s van enkele beroemde figuren, die een hoofdrol vertolken in Smash Bros. Brawl. Nintendo wilt op deze manier spelers kennis laten maken met de retro games waarin hun favoriete figuren eerder hun opwachting hebben gemaakt. Als deze hun dus bevallen kunnen ze de volledige versie vervolgens via het Winkelkanaal aanschaffen.

Om de demo’s te kunnen spelen hoeven spelers niet over Nintendo WFC te beschikken, de demo’s worden namelijk vanaf de disk afgespeeld. Omdat het hier slechts om demo’s gaat zit er dus ook een tijdslimiet in, of de spellen beschikken over slechts enkele levels. Voor zover bekend is gemaakt zullen we straks demo versies zien van onder andere Super Mario Bros, Ice Climber, The Legend of Zelda, Kid Icarus, Kirby’s Adventure, Star Fox 64 en Super Metroid. De site gaf tevens de hint dat er nog meer demo’s in het spel zitten, alleen deze zijn nog verborgen voor de speler.

Super Smash Bros. Brawl zal eind deze maand in de Japanse winkels komen te liggen. In Amerika verschijnt het spel pas op 7 maart. Wij moeten in ieder geval nog even geduld hebben, tot op heden is er namelijk nog geen release datum voor Europa vrijgegeven.