min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Super Smash Bros. Brawl is nog maar een korte tijd uit, namelijk sinds negen maart. Het spel is echter al behoorlijk vaak verkocht. Op dit moment is de game namelijk 1,4 miljoen keer verkocht in de Verenigde Staten.

Toen de game uitkwam op negen maart gingen er al meteen 874.000 exemplaren over de toonbank. Hierbij is een kleine berekening gemaakt over het aantal exemplaren dat verkocht is per minuut. Men heeft namelijk uitgezocht, dat wanneer een winkel 24 uur open zou zijn, er tussen negen en zestien maart ongeveer 120 exemplaren per minuut verkocht werden in de winkels.

Voor Nintendo Amerika zijn deze aantallen goed nieuws. Het is voor Nintendo Amerika namelijk de snelst verkopende game ooit. Er werd in zo’n korte periode als deze namelijk nog nooit een game zo vaak verkocht als Super Smash Bros. Brawl.

In Amerika is de game dus al uit, maar de Europeanen moeten nog een tijdje wachten totdat ze het spel ook kunnen spelen. De lanceerdatum in Europa is op het moment ook nog niet bekend. Of de game in Europa net zo’n succes gaat worden als in de Verenigde Staten moet dus nog blijken.