1 min

Tags in dit artikel

, ,

Electronic Arts heeft bekend gemaakt op een presentatie dat het bedrijf van plan is om vijf nieuwe Sim-games uit te brengen. Deze presentatie was bedoeld voor de mensen die geld in het bedrijf steken, de investeerders dus.

De PC krijgt in 2009 bezoek van MySims. Dit spel was er al wel eerder, maar er is tot nu toe alleen nog maar een mogelijkheid om het spel te spelen als je in het bezit bent van een Nintendo Wii.

Wat betreft de Nintendo Wii en de Nintendo DS komen er twee nieuwe games aan. MySims Kingdom en MySims Party zullen de mensen van de eerder genoemde consoles namelijk tevreden moeten stellen. Details zijn er nog niet uitgelekt, dus wat de spellen precies inhouden is nog niet bekend.

De vierde game is SimAnimals, maar bij deze titel is het waarschijnlijk wel duidelijk wat je moet gaan doen. Waarschijnlijk zul je een aantal dieren in bezit hebben en zul je deze op een zo goed mogelijke manier moeten onderhouden en beheren.

Het vijfde en laatste spel wat Electronic Arts bekend heeft gemaakt is SimCity Creator. Misschien heeft dit wel iets met de SimCity-serie te maken, maar ook over dit spel zijn nog geen andere details bekend. Electronic Arts heeft wel laten weten dat dit spel nog voor 2011 op de markt moet komen.