1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

THQ heeft een nieuw spel voor zowel de Wii als de DS aangekondigd dat gericht is op het vrouwelijke geslacht. Daarnaast zal het spel op de Wii ook ondersteuning bieden voor het Balance Board.

Het Balance Board is een plaat dat het gewicht en de verplaatsing van het gewicht in elke richting kan registreren. Gezien het feit dat men in het spel een cheerleader na moet doen, komt het Balance Board dan ook zeer goed van pas.
Het spel wordt ontwikkeld door Gorilla en is de eerste titel van dit bedrijf dat zij uitbrengt voor gebruik op zowel de Wii als de DS. Het spel heet All Star Cheer Squad en wordt verwacht om dit jaar nog in de Verenigde Staten op de markt te komen.

THQ noemt het spel het eerste cheerleaderspel dat ooit op de markt is gekomen. Het bedrijf is zelfs rond de tafel gaan zitten met choreograaf Tony G. Hiernaast is het spel ook het tweede spel dat niet door Nintendo ontwikkeld is maar wel ondersteuning biedt voor het Balance Board.

Het spel staat gepland om deze herfst nog uit te komen. Helaas voor alle enthousiaste gamers onder ons is het tot nu toe enkel bevestigd voor de Verenigde Staten.