min

Tags in dit artikel

, ,

Careerjet heeft een nieuwe jobzoekmachine voor de Turkse werkzoekenden ontwikkeld en gelanceerd. Als meest overzichtelijke wereldwijde jobzoekmachine, biedt Careerjet de werkzoekers een internationaal netwerk aan. Op dit netwerk kan men het grootste aantal wereldwijde jobaanbiedingen doorzoeken.

Careerjet werd anderhalf jaar geleden gelanceerd in Nederland en is met ruim 100.000 vacatures een gevestigde waarde geworden voor Nederlandse werkzoekers. Careerjet gebruikt technologisch hoogstaande software om het internet af te zoeken naar vacatures, niet zoals andere websites die zich beperken tot de aanbiedingen van hun klanten.

Sinds kort kunnen ook Turkse werkzoekers gebruik maken van dezelfde diensten die Careerjet aanbiedt op haar netwerk. De Turkse variant voorziet werkzoekers aldaar nu ook van gratis toegang tot vacatures in Turkije. De interface van de Careerjet zoekmachine is in het Turks, net zoals de meeste jobaanbiedingen

Careerjet heeft al tienduizenden jobaanbiedingen aan de Turkse website toegevoegd en in de laatste twee maanden is het werkzoekersverkeer op de site meer dan verdubbeld. Hiermee is Careerjet onmiddellijk de meest uitgebreide zoekmachine voor jobs in Turkije.