1 min

Tags in dit artikel

, ,

MySpace, de sociale netwerksite die behoorlijk populair is op het moment, krijgt een nieuw ontwerp. Dit nieuwe ontwerp zal wereldwijd plaatsvinden en dit gebeurt op aanstaande woensdag.

Er komt dus een geheel nieuwe versie van MySpace online. Het uiterlijk en de functies zullen in dit nieuwe ontwerp onder handen genomen worden om ervoor te zorgen dat het voornamelijk makkelijker wordt om door de site te kunnen navigeren.

MySpace heeft vooral veel gebruikgemaakt van input van gebruikers. De website heeft namelijk in samenwerking met een aantal gebruikers een nieuwe opzet bedacht en deze opzet uitgewerkt. In deze opzet is voor de look-en-feel functionaliteiten die de site te bieden heeft dus voornamelijk gebruikgemaakt van andere gebruikers die actief zijn op MySpace.

Voor MySpace behoort dit nieuwe ontwerp van de website tot de eerste fase van verbeteringen die in de zomer gelijktijdig gelanceerd zullen worden. MySpace heeft het ontwerp voornamelijk onder de loep genomen, omdat gebruikers commentaar hadden op de navigatie. De gebruikers zeiden namelijk dat ze meer intuïtief wilden navigeren door de website van MySpace. Ook moest de communicatie met vrienden vergemakkelijkt worden en voor gebruikers moest het eenvoudiger te zijn om muziek en video’s op hun profiel te plaatsen.