1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Sony is hard bezig om PlayStation Home op tijd af te krijgen. PSN directeur Eric Lempel vertelde in een interview met Next-Generation dat de herfst het beoogde doeldatum is voor de release van Home.

Terwijl Sony momenteel bezig is met het verhelpen van problemen die de recente update heeft veroorzaakt, liet Lempel weten dat Sony op schema zit om in de herfst Home in afgewerkte staat aan het publiek beschikbaar te stellen. Hoewel het hier om de bèta-versie gaat zegt Lempel dat deze versie volledig functioneel zal zijn. Hij nam daarvoor Gmail als voorbeeld. Toen Gmail voor het eerst voor het publiek beschikbaar was, werkte de mail-dienst gewoon volledig functioneel, het bood precies aan van wat je ervan had verwacht. De open bèta-versie van Home zal dan ook precies hetzelfde gaan bieden.

Lempel gaf meteen ook een verklaring waarom het zolang duurt voordat Home eindelijk beschikbaar zal zijn. Sony wil namelijk een hoogwaardige service afleveren waar hun klanten van kunnen genieten. Hoewel het straks ‘slechts’ om een bèta-versie gaat, zal deze Home-versie toch een complete indruk achterlaten op de gebruikers.