min

Tags in dit artikel

, , , ,

Nadat Gordon Ramsey zijn eigen game kreeg kan natuurlijk Jamie Oliver niet achterblijven. Uitgever Atari heeft aangekondigd dat het een spel rondom Oliver gaat uitbrengen voor de Nintendo DS.

Rond kerst zal de beroemde kok zijn opwachting gaan maken in het spel "What’s Cooking? With Jamie Oliver". Met dit spel kan je in een virtuele keuken honderden recepten namaken. Ook is het mogelijk om recepten te delen via een WiFi-verbinding.

De illustraties binnen het spel worden gemaakt door dezelfde persoon uit de boeken van Jamie Oliver. Door middel van de stylus van de Nintendo DS kan er in een pan geroerd worden of groente aan stukken gesneden worden.

Ook kan online tegen vrienden gespeeld worden. Volgens Atari zijn de recepten zeer gedetailleerd en ook zodanig dat het in een echte keuken kan worden uitgeprobeerd. "Ik wil zoveel mogelijk mensen simpel maar lekker leren koken. Ik ben dus erg blij dat bijna een boek vol recepten voor de eerste keer wordt overgezet naar een game", aldus Jamie Oliver.