1 min Applications

E-handtekeningen binnenkort in de meeste apps te integreren

E-handtekeningen binnenkort in de meeste apps te integreren

Adobe brengt Acrobat Sign naar Adobe Workfront Fusion en Adobe Commerce. De aanstaande update maakt het mogelijk om rechtsgeldige handtekeningen te zetten in een scala aan applicaties.

Volgens de APA kost het 23 minuten om een taak opnieuw op te pakken na een onderbreking. Adobe citeert het onderzoek in de aankondiging van Acrobat Sign voor Adobe Workfront Fusion en Adobe Commerce.

Binnenkort hoeven eindgebruikers en klanten van Adobe software niet meer van applicatie te wisselen om e-handtekeningen te zetten. Adobe meldt dat de updates bijna gereed zijn, maar maakt geen releasedatum bekend.

Adobe Workfront Fusion

Adobe Workfront Fusion is een integratieplatform voor de verbinding van webapps. Het platform brengt Adobe-functies naar webapps en vice versa. Acrobat Sign-functies zijn binnenkort in webapps te integreren. Dit maakt het mogelijk om rechtsgeldige handtekeningen te zetten in een scala aan apps.

Adobe Commerce

De update voor Adobe Commerce werkt vergelijkbaar. Acrobate Sign is binnenkort beschikbaar voor webshops in Adobe Commerce. Een klant kan tijdens een checkout tekenen, zonder de website of app te verlaten. Hetzelfde geldt voor elk ander scenario waar een rechtsgeldige handtekening van pas komt. Denk aan terms of service, betalingsovereenkomsten en garanties.