1 min Applications

Microsoft: ‘DLC Ninja Gaiden levert problemen op’

Eind vorige maand bracht Microsoft extra content uit voor Ninja Gaiden 2. Deze download bevatte de extra Mission Mode voor het spel voor zo’n 800 Microsoft Points. Echter vanwege een Achievement-bug schrapte Microsoft de download al dezelfde dag.

Microsoft: ‘DLC Ninja Gaiden levert problemen op’Na een aantal dagen kwam de download terug, samen met een game-update die het probleem zou moeten oplossen, echter, veel gamers ondervonden herhalende vastlopers tijdens het spelen van het spel. Gamesite IGN ontving een officiële reactie van Microsoft omtrent dit probleem.

"Microsoft is van het probleem op de hoogte die de gamers ervaren, en we werken samen met ontwikkelaar Tecmo/Team Ninja om de problemen op te lossen", aldus Microsoft.

In de tussentijd heeft Microsoft een workaround verzonnen. Gamers moeten de cache van hun Xbox leegmaken en offline blijven totdat een patch beschikbaar is. Het deleten van alle system-updates houdt wel in dat ook alle update-data van andere spellen verwijderd worden. Later zullen deze updates weer geïnstalleerd worden.

Bron:IGN